Kleur: Emerald Groen
Kilometerstand: 107000

Net binnen en inmiddels verkoopklaar en op kenteken.

Voorzien van centrale vergrendeling, chromen deurbeschermers, door ons geplaatst nieuw dak, OOK het achterruitvinyl, 
Heeft de duurste optie van die tijd, de originele lichtmetalen Figarowielen die wij hebben voorzien van nieuwe banden en Whitewalls, chromen spiegelkappen, klein scheurtje in het dashboard, maar daar krijg je van ons een setje bruine leren autohandschoenen voor om het af te dekken!!

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.

Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.

Wordt geleverd met een nieuwe APK  en fraaie 'oud blauwe' kentekenplaten*


€ 7999

This Figaro can be yours for USD 8450


Heeft de duurste optie van die tijd, de originele lichtmetalen Figarowielen die wij hebben voorzien van nieuwe banden en Whitewalls* Oud blauwe kentekenplaten mogen NIET gevoerd worden op de openbare weg, de gele kentekenplaten dienen gemonteerd te zijn.
Gebruik van oud blauwe platen geschiedt dan ook op eigen risico, men kan U er voor bekeuren. (alhoewel geen van onze Figaro's daarvoor reeds bekeurd is.)