Kleur: Emerald Green 

Kilometerstand: 155000, (aantoonbaar via Japanse NAP)

Direct uit Japan en staat verkoopklaar met alle modificaties.

Dit is een BTW auto en kan zakelijk zonder BTW aangeschaft worden!

Is door ons voorzien van een compleet nieuw dak, ook het achterruitvinyl en heeft Centrale vergrendeling met Afstandsbediening. 

Heeft een aftermarket Radio-CD Speler met apart nog een DVD speler met scherm (al weten we nog niet hoe het werkt) Zeer fraai interieur, originele mattenset, chromen windgeleiders, chromen deurstrips, etc, etc.

Uniek aan deze auto is dat de volledige Japanse onderhoudshistorie erbij zit (komt bijna nooit voor)

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden van een Figaro Upgrade radio-CD speler, met USB aansluiting of zelfs met bluetooth carkit ingebouwd.

Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, electrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.


Wordt geleverd met een APK afgenomen door de RDW zelf

Prijs: verkocht naar Saarbrucken in Duitsland (20-3)

Weer een tevreden klant die zelf naar Duitsland rijdt via onze Exportservice.....

                Zo, op naar de poetser voor de 'finishing touch' en dan is hij verkoopklaar* Oud blauwe kentekenplaten mogen NIET gevoerd worden op de openbare weg, de gele kentekenplaten dienen gemonteerd te zijn.
Gebruik van oud blauwe platen geschiedt dan ook op eigen risico, men kan U er voor bekeuren. (alhoewel geen van onze Figaro's daarvoor reeds bekeurd is.)