Kleur: Emerald Groen
Kilometerstand: 94000 !!

Net binnen en is verkoopklaar

Voorzien van Centrale vergrendeling met 2 afstandsbedieningen, chromen deurbeschermers, chromen spatbordranden, recent door ons vernieuwd dak, ook het achterruitvinyl, originele polo wheels, koplampwimpers, originele spatlappen, fraaie grijze mattenset en Startonderbreker met 2 transponders.

Het meest unieke zijn de originele Limited Edition Plaques aan de zijkant van de auto waar de filosofie van de Figaro op geprint staat, ook het schildje op het dashboardkastje is er nog bij....

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.

Voorzien van net chroom en een zeer net interieur.

Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.

Wordt geleverd met een nieuwe APK  en fraaie 'oud blauwe' kentekenplaten*

Coronavirus en proefritten in een Figaro....

Wij zijn gewoon geopend voor service en verkoop. Zoals altijd werken we uitsluitend op afspraak, wat nu goed uitkomt, zo krijgt U nog steeds de meeste aandacht, kunnen we gepaste afstand houden, laten we het hand schudden achterwege, maar staan we nog steeds voor U klaar.

Tevens wordt voor en na de proefrit de auto gereinigd waar u bij staat.


Verkocht naar Groningen (20-4)

 


 
* Oud blauwe kentekenplaten mogen NIET gevoerd worden op de openbare weg, de gele kentekenplaten dienen gemonteerd te zijn.
Gebruik van oud blauwe platen geschiedt dan ook op eigen risico, men kan U er voor bekeuren. (alhoewel geen van onze Figaro's daarvoor reeds bekeurd is.)