Kleur: Blauw
KM stand: 126000 

Deze Pao is uitgevoerd in de originele blauwe kleur.

Na geïmporteerd te zijn uit Japan in 2009 heeft deze Figaro 11 jaar hier in NL rondgetuft.  Nu 11 jaar verder zoeken we een nieuwe eigenaar voor deze leuke auto!

De Pao komt uit dezelfde fabriek als de Figaro en is 2 jaar eerder geïntroduceerd op de Japanse markt dan de Figaro. Het is een soort MINI MPV 'avant la lettre' met een design wat heel apart is.

Zijn stoere spiegels, klapramen, dakrails, Open dak, stevige bumpers en canvas interieur met een ijskoude airco! maken hem heel apart. 

Hij staat op de originele wielen met nieuwe wieldoppen en heeft een Radio Cassette speler aan boord.

Er is een groot elektrisch opendak af fabriek gemonteerd om heerlijk open te rijden waarbij de winddeflector er voor zorgt dat het niet teveel waait binnen in de auto. Het dak werkt goed, maar de stof is niet mooi meer, dus we vervangen het nog door een nieuw zwart dak.

Ook de praktische kant werd niet vergeten, zo is hij 5 persoons met 3 gordels op de achterbank, heeft hij een neerklapbare achterbank waardoor je heel veel mee kan nemen, heeft hij grote stoelzakken achter de voorstoelen voor kinderspulletjes in op te bergen en kan je op de uit 2 delen bestaande achterklep gewoon zitten om te picknicken....

Technisch nauw verwant aan de Micra, met een 1000cc 4 cylindermotor met stuurbekrachtiging, monopoint injectie, 3-weg katalysator en automaat.


Kom langs voor een enerverende proefrit in deze klassiek ogende auto!

Hij heeft van ons recent een grote beurt gehad met nieuwe olie, filters, kachelslangen vervangen, automaat gespoeld en hij krijgt nog een nieuw zwart elektrisch dak.

APK tot 8 November 2022!!

Verkocht naar Kockengen (9-11)