Kleur: Brons metallic

KM stand: 133000 

Weer een unieke Figaro kleur, een Brons Metallic kleur die afkomstig is van de Sidewalk editions van de nieuwe Mini!

Door er een zwart dak en achterruitvinyl op te zetten en de top in glanzend zwart te spuiten ontstaat een hele sjieke Combi, oordeel zelf. 

Is Voorzien van Centrale vergrendeling met Afstandsbediening. 
Staat op nieuwe 14inch zwarte wielen met nieuwe extra brede banden voor een stoerdere uitstraling, we hebben er ook nog spinnners bijgheplaatst!, heeft chromen deurbeschermers, chromen spatbordranden, een nieuw zwart dak (ook het achterruitvinyl), net chroomwerk, Hele speciale kleur, net zwart leren interieur met gecapitonneerde voorstoelen, nieuwe 3 weg Mac Audio speakers in de deuren.

Kortom een (h)eerlijke auto, nieuwe APK bij aflevering en met het nieuwste kenteken!

Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, electrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp, centrale vergrendeling ingebouwd, etc, etc.


Wordt geleverd met nieuwe APK en fraaie 'oud blauwe' kentekenplaten*


Prijs:  Verkocht naar Brussel (24-1)

De trotse Nieuwe eigenaar van deze byzondere Figaro!voorstoelen worden zwart gekapitonneerd.....bijna klaar

* Oud blauwe kentekenplaten mogen NIET gevoerd worden op de openbare weg, de gele kentekenplaten dienen gemonteerd te zijn.

Gebruik van oud blauwe platen geschiedt dan ook op eigen risico, men kan U er voor bekeuren. (alhoewel geen van onze Figaro's daarvoor reeds bekeurd is.)