Kleur: Copper Metallic

Kilometerstand: 123000km  (aantoonbaar via NAP)

Wat een verhaal weer... 12 jaar geleden, een jaar nadat we begonnen met de Figaro's kwam er een LINKSgestuurde versie op ons pad, geen moment getwijfeld en direct aangekocht in Duitsland. En binnen een paar dagen had hij een nieuwe NL eigenaar! De ombouw was zeer netjes gedaan en heeft ons uiteindelijk ook geïnspireerd om zelf een aantal LHD versies te bouwen. Uiteindelijk zijn we daarmee gestopt omdat de kosten te hoog werden, men rechtsgestuurd rijden geen probleem vond en nu, na 335 verkochte Figaro's is dat nog steeds het geval.

 

Echter; de zeldzaamheid van een Linksgestuurde Figaro is nu ineens een hot item geworden en toen we de kans kregen om deze unieke auto terug te kopen hebben we dat dan ook direct gedaan. Hij heeft in die 12 jaar nog geen 20000 km gereden en heeft de laatste jaren nauwelijks meters gemaakt en dat was/is de carrosserie en dak wel aan te zien. 

Dus zijn we aan de slag gegaan met de auto en staat hij nu bij de spuiter om zijn body weer helemaal mooi glanzend te krijgen in de kleur Copper Metallic. Na terugkomst over 2 weken krijgt hij een nieuw dak, achterruitvinyl, nieuwe bumpers, wordt het speciale gecapitonneerde interieur gerefreshed, wordt hij technisch op topniveau gebracht met onze laatste modificaties en staat er voor eind Augustus een HELE bijzondere Figaro klaar. 

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden van een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.

Uiteraard worden al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, nieuwste afwateringsmodificatie en ECU temp sender upgrade, etc, etc.

Wordt geleverd met een APK geldig tot Juni 2024! en fraaie 'oud blauwe’ decoratie platen*

Heb je interesse in deze LINKSGESTUURDE Figaro, reserveer hem dan en we zullen je niet teleurstellen (wereldwijd rijden er 13 LHD versies rond!)


€ TBD

foto's volgen snel