Kleur: Pale Aqua
Kilometerstand: 159000 
 (aantoonbaar met onderhoudshistorie)

Door ons ingeruild is deze mooie Pale Aqua Figaro. De vorige eigenaar heeft hem zelf uit de UK gehaald en door ons laten modificeren en er zit voor in totaal ruim 10.000 euro aan facturen van uitgevoerd onderhoud en aanpassingen bij! 


Inmiddels voorzien van centrale vergrendeling met 3 sleutels en 2 transponders, chromen deurbeschermers, chromen spatbordranden, Chromen koplampwimpers, mooie zwarte tapijtset, recent vervangen dak, ook het achterruitvinyl, originele spatlappenset, staat op originele polo wheels met nieuwe banden!

Hij heeft een onbeschadigde dashboardtop (zeldzaam tegenwoordig) en recent opgevulde stoelen met net leer (klein scheurtje in de zitting) en de originele Figarosleutel is ook nog aanwezig.

Hij is de fabriek uitgerold als Emerald Green maar toen de vorige eigenaar een 2e Figaro wilde (hij had al een groene) heeft hij hem in Pale Aqua laten spuiten. 

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden van een originele en aangepaste Clarion radio-CD speler, of zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel is er met een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen!

Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.


Wordt geleverd met een geldige APK  en fraaie 'oud blauwe' kentekenplaten*

Coronavirus en proefritten in een Figaro....

Wij zijn gewoon geopend voor service en verkoop. Zoals altijd werken we uitsluitend op afspraak, wat nu goed uitkomt, zo krijgt U nog steeds de meeste aandacht, kunnen we gepaste afstand houden, laten we het hand schudden achterwege, maar staan we nog steeds voor U klaar.

Wij hebben onze demo auto voorzien van een separatiescherm tussen bestuurder en passagier zodat we tijdens het rijden toch alles over de auto kunnen uitleggen aan U en er geen risico is op besmetting. Tevens wordt voor en na de proefrit de auto gereinigd waar u bij staat.

Gaat u over tot aanschaf tijdens deze 'Corona' periode dan krijgt u van ons twv 250 euro aan Figaro accessoires kado!

€ 7499 euro 

This Figaro can be yours for USD 8350


* Oud blauwe kentekenplaten mogen NIET gevoerd worden op de openbare weg, de gele kentekenplaten dienen gemonteerd te zijn.
Gebruik van oud blauwe platen geschiedt dan ook op eigen risico, men kan U er voor bekeuren. (alhoewel geen van onze Figaro's daarvoor reeds bekeurd is.)