Kleur: Aqua Grey
KM stand: 116000 (aantoonbaar via Engelse NAP)

Deze Pao is in de eerste week van productie van de band gerold (chassisnummer 187) wat hem misschien nog wel unieker maakt dan hij al is.

Na geïmporteerd te zijn uit Japan in 2015 heeft hij slechts 6000 km gereden en de laatste 2 jaar zelfs helemaal geen enkele Km.

Wij kwamen hem op het spoor, samen met zijn broertje, bij een op leeftijd zijnde man die er nauwelijks mee reed maar het gewoon grappige karretjes vond (waar hij gelijk in heeft!)

De Pao komt uit dezelfde fabriek als de Figaro en is 2 jaar eerder geïntroduceerd op de Japanse markt dan de Figaro. Het is een soort MINI MPV 'avant la lettre' met een design wat heel apart is.

Zijn stoere spiegels, klapramen, stevige bumpers en canvas interieur maken hem heel apart. 

Hij staat op 13 inch lichtmetalen wielen met nieuwe banden en heeft een moderne autoradio met USB en SD card aansluiting. Ook zit er een CD wisselaar gemonteerd onder de stoel maar helaas hebben we geen CD magazijn erbij....

Op de achterramen is hittewerende bruine raamfolie aangebracht (privacyglass!)

Vanwege blanke lakproblemen (aantoonbaar) en krasjes en deukjes van 30 jaar gebruik hebben we hem van een nieuwe laklaag voorzien.

Ook de praktische kant werd niet vergeten, zo is hij 5 persoons met 3 gordels op de achterbank, heeft hij een neerklapbare achterbank waardoor je heel veel mee kan nemen, heeft hij grote stoelzakken achter de voorstoelen voor kinderspulletjes in op te bergen en kan je op de uit 2 delen bestaande achterklep gewoon zitten om te picknicken....

Technisch nauw verwant aan de Micra, met een 1000cc 4 cylindermotor met 3-weg katalysator en automaat.


Kom langs voor een enerverende proefrit in deze klassiek ogende auto!

Hij heeft van ons een grote beurt gehad met nieuwe olie, filters, bougies, distributieriem, spanner en waterpomp en kan er weer jaren tegen!


Staat reeds op NL kenteken en heeft fraaie 'oud blauwe' kentekenplaten* en een krijgt nieuwe APK bij aflevering

Prijs: Verkocht naar Den Haag (28-12)


* Oud blauwe kentekenplaten mogen NIET gevoerd worden op de openbare weg, de gele kentekenplaten dienen gemonteerd te zijn.
Gebruik van oud blauwe platen geschiedt dan ook op eigen risico, men kan U er voor bekeuren. (alhoewel geen van onze Figaro's daarvoor reeds bekeurd is.)