Kleur: Cadillac Pink
Kilometerstand: 148000 (aantoonbaar via buitenlandse autopas)

Voorzien van centrale vergrendeling met alarm en afstandsbediening, chromen deurbeschermers, recent vernieuwd dak en  lichtmetalen wielen met nieuwe banden.

Er is een onderhoudshistorie bij van de laatste 10 jaar met meer dan 4000 euro aan rekeningen voor nieuwe draagarmen, schokbrekers, remmen en een nieuwe Turbo!

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.


De auto is gespoten in klassiek Cadillac Pink Metallic, erg leuk, steekt ook mooi af met de witte top, de bijpassende mattenset en de roze biesjes op de stoelen! 

Voorzien van veel nieuwe chroomdelen.

Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, electrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.

Wordt geleverd met een nieuwe APK  en fraaie 'oud blauwe' kentekenplaten*


€ Verkocht naar Seerhausen in Duitsland (7-8)


Hoppa, op de trailer naar de nieuwe eigenaar, een Nissan Dealer in Duitsland!


* Oud blauwe kentekenplaten mogen NIET gevoerd worden op de openbare weg, de gele kentekenplaten dienen gemonteerd te zijn.
Gebruik van oud blauwe platen geschiedt dan ook op eigen risico, men kan U er voor bekeuren. (alhoewel geen van onze Figaro's daarvoor reeds bekeurd is.)