Kleur: Hoogglans Zwart

Kilometerstand: 122000 


Dit is niet zomaar een zwart gespoten Figaro, nee VEEL meer dan dat.

Zo hebben we ook de witte top gespoten in zwart en heeft hij een nieuw zwart dak en achterruitvinyl!

Om anders dan anderen te zijn hebben we hem 'Gesmooth' wat zoveel betekent dat alle sierlijsten eraf zijn, alle gaatjes dichtgelast en alles superstrak is.  Alleen de chromen dorpels hebben we als accent laten zitten. 

Daarnaast staat hij op 13 inch verbrede stalen velgen met nieuwe bredere semislick banden en nieuwe verchroomde sierdeksels voor een extra stoere look!

Hij heeft rondom een nieuwe set chromen bumpers meegekregen (twv 1500 euro)

Is voorzien van centrale vergrendeling, heeft een net leren interieur 

Maar het meest bijzondere zit onder de motorkap: een 1600 cc 4 cylinder motor met handgeschakelde 5 bak en een JOEKEL van een Turbo die er 192 PK uit perst.....bijna 3x zoveel als standaard dus!!!

Dit wordt BY FAR de snelste, bruutste Figaro ooit. 

In de donorauto waar deze setup nu ingebouwd is, heb je wielspin in z'n derde versnelling, zeker geen auto voor watjes...


EN: gaandeweg de progressie van de bouw hebben we besloten om de auto gelijk LINKSgestuurd te maken!!!!!

Dus dit wordt 1 van de handvol Linksgestuurde Figaro's die er zijn op de wereld (alhoewel we jaren geleden besloten hadden om het nooit meer te doen vanwege het vele aanpaswerk, zijn we voor deze SUPER bijzondere auto toch overstag gegaan!)


Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.

 


Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.


Wordt geleverd met een nieuwe APK en fraaie 'oud blauwe' decoratieplaten*


Naar verwachting is hij in Mei 2023 klaar

€ 23999 euro 


Uiteraard komt er een andere koplampring op met wimper...

Best moeilijk te zien in onze lichtstraat, maar alle chromen strips zijn weg van de auto, geheel 'smooth' gemaakt

De banden die er hier nog op zitten zijn eraf, inmiddels zitten er 195 mm brede semislicks op!

Nieuw Zwart dak en ook het achterruitvinyl is vernieuwd.

Ook het standaard witte bovendeel is nu in hoogglans zwart gespoten, zeer chic.


* Oud blauwe decoratieplaten mogen NIET gevoerd worden op de openbare weg, de gele kentekenplaten dienen gemonteerd te zijn.

Gebruik van oud blauwe decoratie platen geschiedt dan ook op eigen risico, men kan U er voor bekeuren. (alhoewel geen van onze Figaro's daarvoor reeds bekeurd is.) 

E-mailen
Bellen