Kleur: Lapisgrijs 
Kilometerstand: 129000km  (aantoonbaar via Japanse NAP)

Uit de allerlaatste productieweek!! en pas 28-2-1992 voor het eerst gekentekend, dus interessant voor parkeervergunning Amsterdammers....

ZEER mooi, roestvrij exemplaar!

Deze auto heeft altijd binnen gestaan en heeft nog zijn originele eerste lak!!!!!

Voorzien van centrale vergrendeling, chromen deurbeschermers, chromen spatbordranden, een nieuw vinyldak, een nieuw kunststof achterruitframe (TWV 500 euro) en ook het achterruitvinyl is vervangen. Heeft een nieuwe struisvogel leren dashboardtop gekregen. Erg mooi origineel leer en zeer mooi chroom rondom de auto! Originele grijze mattenset is aanwezig. Heeft ook de originele Figarosleutel als bonus!

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden van een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.

Uiteraard worden al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, nieuwste afwateringsmodificatie, nieuwe achterklepgasveer en ECU temp sender upgrade, etc, etc.€ Verkocht naar Hoorn (9-3-'22)

En zo rijdt weer een 'happy couple' weg in een van onze roestvrije Japanse Figaro's

ECHT heel uniek is de sunblind van Figaro, de originele, die nog op de achterruit zit.... vraagt men 500 pond voor in de UK....


onderstaande foto's zijn van voor vertrek uit Japan, zo krijg je een eerlijke indruk voor we er aan begonnen zijn. Er is dus geen sprake van restauratie, maar gewoon een keiharde originele roestvrije Japanner!

Uiteraard komt er een nieuw dak van ons op, ook een nieuw achterruitvinyl

* Oud blauwe kentekenplaten mogen NIET gevoerd worden op de openbare weg, de gele kentekenplaten dienen gemonteerd te zijn.

Gebruik van oud blauwe platen geschiedt dan ook op eigen risico, men kan U er voor bekeuren. (alhoewel geen van onze Figaro's daarvoor reeds bekeurd is.) 
E-mailen
Bellen