Kleur: Lapisgrijs 
Kilometerstand: 159000km  (aantoonbaar via Japanse NAP)

Mooi, roestvrij exemplaar!

Voorzien van centrale vergrendeling, chromen deurbeschermers, chromen spatbordranden, een nieuw vinyldak, een nieuw kunststof achterruitframe (TWV 450 euro) en ook het achterruitvinyl is vervangen. Heeft een nieuwe struisvogel leren dashboardtop gekregen. Originele grijze mattenset is aanwezig. Erg mooi origineel leer en zeer mooi chroom rondom de auto! 

De auto is voorzien van een nieuwe laklaag aan de buitenkant vanwege de bekende blanke lak problemen door ouderdom, hij staat er dus mooi strak bij!

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden van een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.

Uiteraard worden al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, nieuwste afwateringsmodificatie en ECU temp sender upgrade, etc, etc.

Wordt geleverd met een APK afgenomen door de RDW zelf en fraaie 'oud blauwe’ decoratie platen*


€ verkocht naar Stampersgat (1-7-‘22)

onderstaande foto's zijn van voor vertrek uit Japan, zo krijg je een eerlijke indruk van hoe mooi hij al was in Japan, nu is hij supermooi!

Bekende blanke lakproblemen zorgen ervoor dat hij helemaal opnieuw gespoten wordt!


* Oud blauwe decoratieplaten mogen NIET gevoerd worden op de openbare weg, de gele kentekenplaten dienen gemonteerd te zijn.

Gebruik van oud blauwe decoratie platen geschiedt dan ook op eigen risico, men kan U er voor bekeuren. (alhoewel geen van onze Figaro's daarvoor reeds bekeurd is.) 


E-mailen
Bellen