Kleur: Duck Egg Blue
Kilometerstand: 98000 (aantoonbaar met Buitenlandse autopas)
 

Er gaan verhalen dat van de 17 Figaro's die af fabriek in 1991 in een speciale kleur zijn afgeleverd er 3 zijn geleverd in Duck Egg BLue, een veel fellere en lichtere tint dan het standaard Pale Aqua. Nu is dit niet een van de 3 originele maar een tot die kleur omgespoten versie (destijds wel heel goed gedaan, ook binnenstijlen, binnenzijde motorkap, kofferrruimte etc, etc. Wij hebben de buitenkant net nieuw gespoten ivm deukjes, krasjes, fading, etc. 

Wordt nu opgebouwd,  voorzien van al onze modificaties en staat inmiddels klaar voor verkoop. (Helaas is de doorlooptijd bij de RDW nu erg lang, daar is nu het wachten op)

Zal dan voorzien zijn van centrale vergrendeling, chromen deurbeschermers, door ons vervangen nieuw vinyl dak, nieuw achterruitvinyl, originele mattenset, originele polo wheels met 4 nieuwe banden en een net leren interieur met wat  patina, maar toch heel netjes.

Originele dashboard top (zeldzaam tegenwoordig) in een bijpassende kluer van de auto

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.


Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.


€ Vrijdag 10 Juni op de site gezet, zaterdag 11 Juni alweer verkocht…Vol met opties, klaar voor de volgende eigenaar

E-mailen
Bellen