Kleur: Copper Metallic

Kilometerstand: 124000km  (aantoonbaar via NAP)

Wat een verhaal weer... 12 jaar geleden, een jaar nadat we begonnen met de Figaro's kwam er een LINKSgestuurde versie op ons pad, geen moment getwijfeld en direct aangekocht in Duitsland. En binnen een paar dagen had hij een nieuwe NL eigenaar! De ombouw was zeer netjes gedaan en heeft ons uiteindelijk ook geïnspireerd om zelf een aantal LHD versies te bouwen. Uiteindelijk zijn we daarmee gestopt omdat de kosten te hoog werden, men rechtsgestuurd rijden geen probleem vond en nu, na 335 verkochte Figaro's is dat nog steeds het geval.

 

Echter; de zeldzaamheid van een Linksgestuurde Figaro is nu ineens een hot item geworden en toen we de kans kregen om deze unieke auto terug te kopen hebben we dat dan ook direct gedaan. Hij heeft in die 12 jaar nog geen 20000 km gereden en heeft de laatste jaren nauwelijks meters gemaakt en dat was/is de carrosserie en dak wel aan te zien. 

Dus zijn we aan de slag gegaan met de auto en is zijn buitenkant voorzien van een nieuwe glanzende laklaag in de kleur Copper Metallic. 

Hij heeft net een nieuw dak, achterruitvinyl  op een kunststof achterruitframe (geen roest meer), nieuwe bumpers, een speciaal gecapitonneerd interieur met alle interieurdelen bekleed, hij is technisch op topniveau gebracht met onze laatste modificaties en er staat nu een HEEL bijzondere Figaro klaar. 

Voorzien van een nieuwe retro radio met bluetooth carkit, nieuwe mattenset, originele sleutel en nieuwe centrale vergrendeling met 2 afstandsbedieningen, nieuwe banden, remschijven en blokken, nieuwe achterschokbrekers, etc,etc.

Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, nieuwste afwateringsmodificatie en ECU temp sender upgrade, etc, etc.

We hebben er net de 600 Km Figarotour mee gereden en hij rijdt heerlijk!

Wordt geleverd met een APK geldig tot Juni 2024! en fraaie 'oud blauwe’ decoratie platen*

Heb je interesse in deze LINKSGESTUURDE Figaro, reserveer hem dan en we zullen je niet teleurstellen (wereldwijd rijden er 13 LHD versies rond!)


€ 18500 euro

PS: conversie van alle interieur panelen en leer naar origineel kan uitgevoerd worden voor een meerprijs van 1000 euroE-mailen
Bellen