Kleur: Topaz Mist


Kilometerstand: 140000 

Hele nette Nissan Figaro in de meest exclusieve kleur waar er maar 2273 van zijn geproduceerd. Hij is 7 jaar geleden naar Nederland verscheept en is gelijk verkocht aan de eerste NL eigenaar. Na 6 jaar er met veel plezier in gereden te hebben vond de eigenaar het tijd voor wat anders, wij hebben hem teruggekocht, een tijdje zelf als dagelijkse auto gebruikt en nu mag hij naar de volgende eigenaar. 

Voorzien van centrale vergrendeling, chromen deurbeschermers, Chromen spatbordranden en heeft originele spatlappenset, Chromen koplampwimpers, originele wielen met witte polo’s en chromen centres en nieuwe banden.
Daarna alle laatste modificaties uitgevoerd en APK gekeurd tot Eind Juni 2024.

Mooi chroomwerk, nieuwe bumperset twv 1500 euro, wij hebben er deze zomer een nieuw dak op geplaatst en een Polyester achterruitframe (dus geen last van roest meer), heeft een net leren interieur en een mooie beige mattenset.

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.
Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.

Wordt geleverd met een geldige APK tot Eind Juni 2024!  en fraaie 'oud blauwe' decoratie platen*

€ 9999 euro 

2 kleine scheurtjes in het dashboard


* Oud blauwe kentekenplaten mogen NIET gevoerd worden op de openbare weg, de gele kentekenplaten dienen gemonteerd te zijn.
Gebruik van oud blauwe platen geschiedt dan ook op eigen risico, men kan U er voor bekeuren. (alhoewel geen van onze Figaro's daarvoor reeds bekeurd is.)

E-mailen
Bellen