Kleur: Pacific Blue Metallic
Kilometerstand: 91300 mijl 

Engelse autojournalisten roemen de Elan M100 Turbo nog steeds als de best sturende voorwiel aangedreven sportwagen!

En dat is zeker het geval. In het verleden hebben we alle Lotusmodellen al zien passeren maar deze Elan is toch wel heel leuk!

Het verhaal erachter ook, een Man uit Norfolk (waar de Lotus fabriek staat) vond dat het toen hij met pensioen ging tijd was om in een sportwagen uit zijn eigen omgeving te gaan rijden.....Nou dat heeft hij gedaan.... In de 16 jaar dat hij hem heeft (de auto is inmiddels 31 jaar oud en dat is hem zeker niet aan te zien) heeft hij er welgeteld (en onderbouwd met Nationale autopas) wel 620 MIJL mee gereden.........

Of te wel hij heeft 16 jaar lang in zijn verwarmde droge garage gestaan....

De inmiddels bejaarde man heeft er de laatste 7 jaar helemaal niet mee gereden...

Hij vond het nu tijd om hem weg te doen en daar stappen wij graag in....

Hij is ook nog zo mooi met zeer net leer, rode vloerbedekking, een zgan softtop (klein scheurtje van 4 cm wat gerepareerd is) en hij staat nog strak in de lak. Motorisch is hij altijd perfect onderhouden en heeft iedere keer tot 89000 mijl zijn 13 servicebeurten gehad. Inmiddels voorzien van een nieuwe distributieriem, spanner, waterpomp, HISPEC 4 zuiger remklauwen upgrade met grotere remschijven, nieuwe remklauwen en schijven achter, etc, etc. 

Onbeschadigde Graphite Grey gespoten wielen met nieuwe banden.

JVC audio met afneembaar front en voor 11000 pond aan facturen van onderhoud en verricht werk aan de auto.... en een aantal vakbladen met testen van de Elan Turbo...

We hebben via Lotus Engeland zelfs nog een nieuwe 'old stock' KM teller kunnen kopen voor de Elan, die wordt meegeleverd.

Hij is net door de RDW gekeurd en goed bevonden en zij hebben ook de 2 jarige APK gedaan.....


Hij is klaar voor vele probleemloze, straksturende Kilometers....


Prijs: 12099 euro 

E-mailen
Bellen