Kleur: Hoogglans Zwart
Kilometerstand: 379000 

Iedereen kent de klassieke, onverwoestbare Saab 900. 

Wij zijn gespecialiseerd in slechts 1 type, de klassieke 900 Turbo Cabriolet waarvan dit een uitzonderlijk mooi exemplaar is. 


Zo is het de 16 kleps versie, dus met meer vermogen, gekoppeld aan een relaxte automaat en met veel mooie opties.

Natuurlijk het elektrisch te bedienen zwarte linnen dak dat in zeer goede staat is (en verstevigd op de 2 cruciale plekjes waar hij het meest vouwt) de elektrische ramen en spiegels, de instelbare stoelverwarming op de bijna nieuwe bruin leren stoelen, het unieke windschot boven de achterbank is een waar kunststukje met een plexiglas achterdoorkijk. Het fraaie wortelnoten dashboard geeft je zicht op alle instrumenten. De auto is de laatste 22 jaar van 1 eigenaar geweest die hem bij de Saabspecialist liet onderhouden en hij rijdt loopt, remt en stuurt dan ook geweldig. 

Recent is het hele airco systeem vervangen en dus nu ijskoud (uniek in een klassieke Saab) en het is een heerlijk rijdende auto zonder roest en met de brede Aero 'verpakking' eromheen. Staat op de juiste velgen en banden.

Het reservewiel is verplaatst naar onder de bagagevloer voor optimale ruimte en hij is voorzien van een mooi nieuwe uitgebreid audiosysteem. 


€ Verkocht (18-2)


E-mailen
Bellen