Kleur: Lapisgrijs
Kilometerstand: 136000

Na een korte afwezigheid is DE beroemdste Figaro van NL weer terug in ons thuishonk!

Deze Figaro werd dagelijks (en 50.000 km lang) bereden door Lauren Verster en Jort Kelder en deze bijzondere Figaro is nu weer te koop. (kijk even op de 'in de media' pagina voor een aantal van de publicaties van deze auto met Lauren en Jort)

Hij is ontdaan van alle deukjes en krasjes van het rondrijden in Amsterdam en omgeving en is nieuw gespoten in de originele kleur Lapisgrijs. Tevens werd een nieuw dak, ook het achterruitvinyl geplaatst.

Voorzien van centrale vergrendeling, chromen deurbeschermers, chromen spatbordranden en een set originele wielen met witte polodiscs, chromen centres en nieuwe banden.

De originele Figarosleutel, een reservesleutel en 2 afstandsbedieningen worden meegeleverd. 

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.


Originele kleur Lapisgrijs wat mooi afsteekt met de witte top. Mooi chroom en net leer


Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.

Wordt geleverd met een geldige APK en fraaie 'oud blauwe' kentekenplaten*


Hij wordt geleverd met een speciale gesigneerde foto van Lauren en haar trots met een persoonlijke boodschap voor de nieuwe eigenaar!

Coronavirus en proefritten in een Figaro....

Wij zijn gewoon geopend voor service en verkoop. Zoals altijd werken we uitsluitend op afspraak, wat nu goed uitkomt, zo krijgt U nog steeds de meeste aandacht, kunnen we gepaste afstand houden, laten we het hand schudden achterwege, maar staan we nog steeds voor U klaar.

Tevens wordt voor en na de proefrit de auto gereinigd waar u bij staat.

€ Sold to Brussels in Belgium (8-2)


Radio is tegen meerprijs leverbaar


Deze foto MET handtekening en welkomst tekst ligt klaar voor zijn/haar nieuwe eigenaar!

 (NB: de Figaro heeft inmiddels een set originele wielen met polodiscs, chromen centres en nieuwe banden gemonteerd)


* Oud blauwe kentekenplaten mogen NIET gevoerd worden op de openbare weg, de gele kentekenplaten dienen gemonteerd te zijn.

Gebruik van oud blauwe platen geschiedt dan ook op eigen risico, men kan U er voor bekeuren. (alhoewel geen van onze Figaro's daarvoor reeds bekeurd is.)