Chassisnummer 9001

Kleur: Emerald Groen
Kilometerstand: 134000 (aantoonbaar via buitenlandse autopas!)


Deze Figaro is 6 jaar geleden van de 1e Japanse eigenaar overgenomen en heeft daarna nog 1 andere eigenaar gehad. Deze Figaro is in zeer mooie, originele staat!
Is net binnen, is aan de buitenkant overgespoten worden ivm blanke lakproblemen. Ook heeft  hij een nieuw dak (ook al was de oude zeker niet slecht, maar we gaan voor topkwaliteit, dus vernieuwden we het bovenvinyl en ook het achterruitvinyl voor een vers exemplaar!)

Heeft een compleet nieuwe bumperset rondom gekregen en is voorzien van een groen leren dashboard top.

Uiteraard met Centrale vergrendeling met 2 afstandsbedieningen, 3 sleutels, waaronder de originele Figarosleutel!, chromen deurbeschermers, chromen spatbordranden, originele stalen wielen met nieuwe banden en de originele polodiscs met chromen centres, heeft heel mooi chroom werk en een zeer mooi interieur.


Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.
Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.


Is reeds gekeurd bij de RDW met een 2 jarige APK en staat klaar met kenteken voor verkoop 


€ 16999 euro