Kleur: Emerald Groen
Kilometerstand: 84000!! (aantoonbaar via Japanse autopas en APK rapporten na import)


Deze Figaro is 9 jaar geleden door ons geïmporteerd uit Japan van de 1e eigenaar en heeft daarna 1 NL eigenaar gehad.

Diens gezondheid laat genieten van deze Figaro niet meer toe en en we hebben hem mogen terugkopen van hem. 

Deze Figaro was in zeer mooie, roestvrije, originele staat!


Maar ook deze Figaro ontkwam niet aan het loslaten en verweren van de blanke lak enhebben we dus  de buitenkant overgespoten!

Ook heeft hij een nieuw dak gekregen (ook al was de originele zeker niet slecht, maar we gaan voor topkwaliteit, dus vernieuwen we het bovenvinyl en ook het achterruitvinyl voor een vers exemplaar en we zetten er gelijk een nieuw kunststof achterruitframe in dat nooit zal roesten!
Heeft ook nog een compleet nieuwe chromen bumperset rondom (twv 1700 euro) gekregen en heeft recent een groen leren dashboard top gekregen.  


Is voorzien van Centrale vergrendeling met 2 afstandsbedieningen, chromendeurbeschermers, chromen spatbordranden, originele stalen wielen met nieuwe
banden ende originele polodiscs met chromen centres, een originele spatlappenset,originele mattenset, chromen uitlaatpijpjes, heeft heel mooi chroom werk, een zeer mooi, net gereconnolised interieur en dus de vernieuwde groenedashboardtop.


Wat nog extra vermeldenswaard is dat dit niet alleen een van de eerst geproduceerde Figaros (de 261ste ooit geproduceerd)  is maar ook een van de 786 ‘Cold Climate’ versie is met een grotere kachel en andere ‘brake distribution valves’ af fabriek!!     

Dat maakt hem NOG exclusiever dan een standaard Figaro!


Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting.

Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.


Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepastmotormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast,waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centralevergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc,etc.


Wordt geleverd met een nieuwe 2-jarige APK.


€ 17999 euro