Chassisnummer 887

Kleur: Hoogglans Zwart

Kilometerstand: 122000 

 

Dit is niet zomaar een zwart gespoten Figaro, nee VEEL meer dan dat.

Zo hebben we ook de witte top gespoten in zwart en heeft hij een nieuw zwart dak en achterruitvinyl!

Om anders dan anderen te zijn hebben we hem 'Gesmooth' wat zoveel betekent dat alle sierlijsten eraf zijn, alle gaatjes dichtgelast en alles superstrak is.  Alleen de chromen dorpels hebben we als accent laten zitten. 

Daarnaast staat hij op 13 inch verbrede stalen velgen met nieuwe 205 en 185mm  brede semislick banden en nieuwe verchroomde sierdeksels voor een extra stoere look!

Hij heeft rondom een nieuwe set chromen bumpers meegekregen (twv 1800 euro) en alle verlichting is voorzien van Led licht (superfel)

Is voorzien van centrale vergrendeling, heeft een nieuw zwart interieur met speciale sportstoelen, gecapitonneerde achterbank en deurpanelen, zwarte vloerbedekking en heeft een uniek zwart dashboard met extra meters voor olie-temp en -druk, Boost, Voltage, digitale GPS Snelheidsmeter en een dikke Dubbeldin audio installatie met bluetooth handsfree....

Maar het meest bijzondere zit onder de motorkap: een getunede 1600 cc 4 cylinder motor met handgeschakelde 5 bak en een JOEKEL van een Turbo met intercooler die er 186 PK uit perst op de voorwielen (vermogensbank uitdraai is aanwezig).....2,5x zoveel als standaard dus!!!

De vering en schokbrekers zijn vervangen door een volledig instelbaar sportonderstel, remmen doet hij met grotere schijven/blokken en remklauwen van een snelle Nissan!

Zwarte vloerbedekking en een nieuwe zwarte mattenset.


Dit is BY FAR de snelste, bruutste Figaro ooit. 


EN: gaandeweg de progressie van de bouw hebben we besloten om de auto gelijk LINKSgestuurd te maken!!!!!

Dus dit is 1 van de handvol Linksgestuurde Figaro's die er zijn op de wereld (alhoewel we jaren geleden besloten hadden om het nooit meer te doen vanwege het vele aanpaswerk, zijn we voor deze SUPER bijzondere auto toch overstag gegaan!)

 

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.

 


Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.


Wordt geleverd met een nieuwe APK en fraaie 'oud blauwe' decoratieplaten…


€ 23999 euro 

Ja Ja, LINKS gestuurd met 186 PK aan de wielen,de meest brute Figaro ooit!

Grote intercooler, aparte oliekoeler, LED koplampen, Speciale Logo's, alles is anders aan deze One-Off Figaro

2,5 inch Uitlaat van voor naar achter, Klinkt heel goed!, ook achter speciale Logo's

Zwarte top, zwart vinyldak en achterruitvinyl....

                         ALLE chromen strips verwijderd, alle gaatjes dichtgelast, super strak SMOOTH uiterlijk

13 inch wielen met 205mm brede semislicks op verlaagd sportonderstel

Uniek Dashboard met water-, olie-temp, oliedruk, Boost en Voltage meters, GPS Snelheidsmeter en Dikke Audio installatie

                         Sportstoelen.....                                              .... en 5 vernellingen handbak! LINKS gestuurd