Chassisnummer 622

Kleur: Lapisgrijs
Kilometerstand: 152000 km (aantoonbaar via buitenlandse autopas)


Deze Figaro is net binnen gekomen en heeft zoals gebruikelijk bij ons de volledige 'behandeling' gekregen...
Zo zijn alle modificaties die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld uitgevoerd, gelijk een grote beurt en ook een siliconen slangenset, nieuwe waterpomp, distributieriem en spanner gemonteerd en is inmiddels verkoop klaar en RDW gekeurd. We wachten met het aanvragen op de nieuwe kentekenreeks ;-)
Is voorzien zijn van Centrale vergrendeling met 2 afstandsbedieningen, nieuwe zwarte mattenset, originele spatlappenset, Chromen spiegelkappen, chromen deurbeschermers, chromen spatbordranden, door ons vernieuwd dak, ook het achterruitvinyl, staat op originele wielen met chromen centres en witte polodiscs. Heeft een nieuw blauw leren dashboard van de Figaroshop (1800 pond!!) en heel mooi chroom en een leren interieur met weinig patina!


Veel upgrades en onderhoud is uitgevoerd in het verleden door de Figaroshop, de grootste specialist van de UK. Er zit voor ruim 17500 euro aan facturen bij, zo heeft hij 7000 km geleden nog een nieuwe motor gekregen! Verder is zo’n beetje alles vervangen aan de auto!


Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.
Voorzien van net chroom en een net interieur!
Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.


Wordt geleverd met een APK afgenomen door de RDW zelf en geldig tot Sept 2025


€ 13999 euro