Kleur: Topaz Mist
Kilometerstand: 166000 (aantoonbaar via buitenlandse autopas)


We hebben weer een mooie Figaro gevonden die de aflopen 10 jaar nog geen 3000 km heeft gereden en alleen maar heeft stilgestaan……

Wij troffen hem aan onder een carport en zijn zo brutaal geweest om aan te bellen en het gesprek aan te gaan met de bejaarde man (de 2e eigenaar in 32 jaar) wat uiteindelijk leidde tot de aanschaf met de belofte dat we er weer een mooie, goed rijdende Figaro van zullen maken waar iemand nog vele jaren plezier mee kan beleven.


De auto is weggezet met een motor die te heet werd en werd toch af en toe nog gebruikt voor een ritje door het dorp, te kort om niet vast te lopen, maar toch te lang om de motor te ruïneren, dus hebben we er een gereviseerde motor in geplaatst en rijdt hij nu weer voorbeeldig! Wij hebben de buitenkant een nieuwe laklaag gegeven want die was niet meer glanzend maar wat dof en had wat krasjes en deukje opgelopen bij de oudere man... Tevens is hij voorzien van nieuwe chromen bumperdelen.


De Topaz Mist Figaros zijn het meest exclusief omdat er slechts 2273 stuks van zijn gemaakt!


Door ons voorzien van centrale vergrendeling, chromen deurbeschermers, door ons geplaatst nieuw dak, OOK het achterruitvinyl, originele oranje mattenset, heeft ook nog de originele Figarosleutel !, originele polo wheels met nieuwe banden en het originele dashboard (weliswaar met 1 klein scheurtje)

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.
Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast,waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centralevergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc,etc.

Staat reeds gekeurd klaar, we wachten met het aanvragen van het kenteken op de nieuwe kentekenreeks... ;-)


Wordt geleverd met een 2 jarige APK afgenomen door de RDW en fraaie 'oudblauwe' decoratieplaten*


€ 13999 euro