LET OP, deze website wordt opnieuw opgebouwd op een ander platform, het kan zijn dat de voorraad niet direct zichtbaar is, er wordt achter de schermen aan gewerkt, maar we verzekeren U dat we ere minstens 15 hebben staan!For the actual stocklist please go to tab 'aanbod' mentioned above and select a car via the vinnumber

Please also look at our USA website www.nissanfigarospecialist.com

 

 

Het feit dat U hier terecht bent gekomen betekent dat U (nog) meer wilt weten
van deze fantastische retro automobiel.

Navigeer via de knoppen in de lichtblauwe balk bovenin over de site. 
Veel lees en kijkplezier gewenst!


Maar wie zijn de personen achter Figarospecialist.nl?  

We zijn, stuk voor stuk, auto enthousiastelingen die een passie hebben voor met name die auto's waarmee men zich kan onderscheiden in het Nederlandse wegverkeer.

De passie voor de Figaro is voortgekomen uit bezoeken aan Japan waar we regelmatig Figaro's tegenkwamen in het wild en, waarschijnlijk net als menig bezoeker van deze site, dacht: goh, wat een leuk grappig karretje, heb ik nog nooit gezien, wat zou het zijn.....

Met een bewezen trackrecord in de automobielindustrie en veel technische kennis zijn we gestart met het importeren en verkopen van uitsluitend zeer fraaie exemplaren van de Figaro.

Inmiddels mogen we zeggen dat we, na ruim 13 jaar en 335
 verkochte Figaro's de grootste leverancier van Europa zijn en exporteren we Figaro's naar meerdere Europese landen en de USA.

Er is al veel geschreven over de Figaro, google maar eens Nissan Figaro en je komt talloze artikelen tegen van het voertuig.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een Figaro, bel ons vrijblijvend voor meer info of een proefrit, maar wees gewaarschuwd, het is een virus, dat als het U eenmaal geraakt heeft, niet meer overgaat tot U zelf wegzoeft in uw eigen Figaro.

We hebben als grootste verkopende partij van Europa altijd genoeg voorraad in alle kleuren.

Alle Figaro's staan al op kenteken en worden verkocht met geldige APK, dus U kunt direct wegrijden in een van onze auto's. Kijk bij het aanbod verderop in de site voor de huidige voorraad. 


  

    We can offer shipment to most USA ports please contact us for a pricequote

Figarospecialist.nl is een onderdeel van Erjee Sales Concepts

Inschrijving Kamer van Koophandel onder nummer 50955640 te Rotterdam

BTW nummer NL001488125B29

 

                                             Wij zijn een RDW en VACO erkend bedrijf!

Ten aanzien van de privacy wetgeving kunnen we U melden dat wij GEEN gegevens van U opslaan en slechts het email adres of gegeven telefoonnummer gebruiken om contact met u op te nemen.

E-mailen
Bellen