Kleur: Aubergine metallic
KM stand: 132000 (van 2e eigenaar)


Toyota maakt veel meer modellen dan we hier in Europa zien en rijden.
Officieel heet deze auto als merk zelfs WILL, alleen omdat op de motor het toyota logo staat wil de RDW daar geen ander, eigen merk van maken, wat hewt in Japan dus wel is, een merk bedoeld voor jonge, actieve mensen in de bloei van hun leven die anders willen zijn dan anderen.
In Japan maken ze niet alleen de Yaris Verso, die je hier vooral ziet bij ouderen die hun hoed op kunnen houden tijdens het rijden, maar ze maken daar op basis van de Yaris Verso ook andere versies waarvan de Will Vi een mooi voorbeeld is.
In 2 tone originele fabriekskleur Aubergine metallic met een wit dak.
Hoe langer je kijkt, hoe meer stijlelementen je terug vindt van andere Europese automodellen.
Zo is de stoelbekleding van jute en de vloerbedekking van Sisal, zoals in de oude Eend vaak het geval was. Maar ook de losse handgeep in de deur, het eenvoudige dashboard met 1 teller (die toch heel veel info geeft), de achterover hellende achterruit lijkt op van een Citroen Ami, de kont van een voorloper van de Renault Megane, zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Onderhuids en technisch dus gelijk aan de Yaris met een 4-cylinder 1300cc benzinemotor met 90 PK gekoppeld aan een automaat met overdrive die je schakelt vanaf het stuur.
Hij is van alle gemakken voorzien als elektrische ramen en spiegels Ook elektrisch inklapbaar), ABS, Airbags, bekerhouders, privacy glass achter en een koude airco . Een goed dubbeldin audiosysteem met CD speler, Minidiscspeler en Radio maken hem multifunctioneel.
Deze roestvrije auto is al enkele jaren geleden vanuit Japan geïmporteerd en heeft dus al een NL kenteken.
De KM stand van nog 132000 zie je nergens aan af en dat zie je zeker aan het interieur. Ook al is hij inmiddels 22 jaar oud, alles binnenin lijkt als nieuw.

Vraagprijs voor deze unieke auto is 5950 euro!E-mailen
Bellen