www.figarospecialist.nl
Voor uitsluitend de beste Figaro's direct uit Japan en de UK

Een Figaro is een betrouwbare metgezel mits hij goed onderhouden wordt.
Dat is bij ons geen probleem.
Een Figaro hoeft, indien voorzien van kwaliteitsolie slechts 1x per 7500 km (of ieder jaar) een kleine beurt te krijgen en eens per 15.000km (of eens in de 2 jaar) een grote beurt.

Nissan schrijft voor om iedere 5 jaar de complete distributieset te vervangen.
Duur, nee hoor, door onze rechtstreeks inkoop van specifieke Figaro onderdelen in Japan kunnen we u, mede door ons lage uurtarief, een complete distributieset, dus incl. spanrol en waterpomp vervangen gemonteerd en wel aanbieden voor 339 euro incl. BTW.

Waarom zulke lage prijzen? Onze monteurs voeren deze klussen zo vaak uit dat ze het bijna met hun ogen dicht kunnen en dus monteren ze een gehele distributieset in 3 uurtjes.
Puur op ervaring werken heet dat!

Een kleine beurt kost voor uw Figaro slechts 95 euro incl. BTW en daarvoor wordt de olie vervangen door een semi synthetische merk olie (geen goedkope Gamma olie), een nieuw oliefilter van het JUISTE type geplaatst, voor- en achter-remmen gecontroleerd, alle vloeistofniveaus bekeken en de auto op 20 punten onderzocht.

Een grote beurt omhelst bovenstaande maar dan met controle op 30 punten, vervanging van luchtfilter, bougies, klepspeling bekeken, voor- en achter-remmen volledig gedemonteerd en gereinigd en krijgt de auto gelijk een nieuwe APK.
Deze grote beurt die eens per 15.000km of nodig is kost bij ons slechts 239 euro incl BTW.

Regelmatig komen we lekkende stuurhuizen tegen, wat een APK afkeurpunt is. Wij kunnen het geheel reviseren voor 339 euro incl. BTW

Daarbij wordt het GEHELE stuurhuis gedemonteerd en de keerringen, seals en rubbers vervangen.
Dit kan NOOIT met een gedeeltelijke demontage geschieden (zoals een andere garage aanbiedt) omdat de binnenste van de keerringen in het stuurhuis er alleen uit kunnen als het stuurhuis gedemonteerd op de werkbank ligt.
Indien men het stuurhuis voor U repareert zonder dat ook de binnenste keerringen vervangen worden is het resultaat een halve reparatie en bent U uiteindelijk niet geholpen!

Het Figaro Service Centre in Wateringen is VACO en RDW gecertificeerd en er werken uitsluitend volwaardige ervaren monteurs aan uw trots bezit.


Ook voor schade herstel en/of taxaties kunt u bij ons terecht.
Wij hebben een goede relatie met een erkende taxateur die al talloze Figaro's heeft getaxeerd en precies weet waar hij op moet letten om een juiste taxatiewaarde voor de verzekering op te stellen.
Hij kan naar ons bedrijf komen of bij u aan huis, wat u maar wilt.


Standaard onderhoudsprijzen:

Kleine beurt (iedere 7500km)

95 euro incl. BTW en montage

Grote beurt (iedere 15000km)

239 euro incl. BTW en montage

Distributieset incl. waterpomp & spanrol

339 euro incl. BTW en montage

Stuurhuisrevisie

339 euro incl. BTW en montage

OOK voor APK bent u bij ons van harte welkom tegen concurrerende prijzen


De juiste banden hebben we altijd op voorraad, balanceren en uitlijnen doen we met de nieuwste digitale apparatuur!
Onze gekwalificeerde monteurs vervangen schokbrekers tijdens een kopje koffie, monteren distributiesets bijna met hun ogen dicht, ze hebben het al zo vaak gedaan.
Daardoor is het uiteindelijke bedrag dat u betaald ook nog eens veel lager, voor ons is niets meer nieuw aan een Figaro.
We zijn niet voor niets DE Figarospecialist.


De genoemde prijzen zijn actueel en geldend en altijd inclusief BTW, geen verrassingen dus.